Flyttstäd i Knivsta

Välkommen till Städ Drottning i Norrtälje!

Lita på oss när det gäller flyttstäd.

Vill du komma hem till ett rent hem eller gå till skinande rena kontorslokaler? Då är det Städ Drottning i Norrtälje du ska kontakta. Vi utför alla typer av städtjänster och kan dessutom erbjuda professionell golvvård. Hör av dig redan idag så återkommer vi med offert och upplägg!

Professionell hemstäd

Är det något vi alla mår gott av är det ett rent och trivsamt hem. Städ Drottning i Norrtälje hjälper dig med hemstäd och gör ditt hem skinande rent i alla skrymslen och vrår. Är det något vi är proffs på är det städning och våra duktiga medarbetare har stor vana av hemstäd i både stora och små bostäder. Behöver du vårda dina golv fixar vi även den biten.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Städ Drottning i Norrtälje lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Flyttstäd i Knivsta

Kontorsstäd för företag

Som städfirma erbjuder vi utöver hemstäd även kontorsstäd till företag i Norrtälje med omnejd. Anlita oss för regelbunden städning eller låt oss hjälpa till med kontorsstäd någon gång i månaden. Vi är en flexibel städfirma som anpassar sina tjänster utifrån kundens behov och önskemål. Oavsett hur ofta du anlitar oss kan du lita på en noggrann kontorsstäd som lämnar dina arbetslokaler skinande rena.

Våra tjänster

Kontorsstäd - Städ Drottning i Norrtälje

Kontorsstäd

Flyttstäd - Städ Drottning i Norrtälje

Flyttstäd

Hemstäd - Städ Drottning i Norrtälje

Hemstäd

Byggstäd - Städ Drottning i Norrtälje

Byggstäd

Visningsstäd - Städ Drottning i Norrtälje

Visningsstäd

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Grov- och byggstäd

Vi är inte rädda att ta i med hårdhandskarna när vi städar och gör rent. Därför kan du med fördel även anlita Städ Drottning i Norrtälje till diverse byggstäd. Vår personal har vana av att jobba i byggrelaterade miljöer och vi vet vad som krävs för att få riktigt smutsiga ytor rena. Kontakta oss för att veta mer om vår tjänster inom byggstäd. Kom ihåg att vi även utför golvvård av olika slag!

Flyttstäd företag och privatpersoner

Är det dags att flytta till ett nytt hem eller ska företaget omlokalisera sin verksamhet? Låt oss hjälpa till med den praktiska städningen så kan du själva ägna tiden åt viktigare saker. Vi har under åren hjälpt många kunder med flyttstäd i olika hem och lokaler. Hör av dig så pratar vi närmare om hur vi lägger upp städningen för att flytten ska bli så smidig som möjligt för dig.

Visningsstäd med fokus på detaljen

Vi hjälper dig att sälja din bostad genom att städa den fin till visning. En noga städad och dekorerad bostad har stor potential att locka köpare till sig. Städ Drottning i Norrtälje har ett öga för den här sortens städning och hjälper dig mer än gärna. Självklart utgår vi från dina önskemål när det gäller stil och känsla!